blog-grid

Junior në të parën dhe Todorovski e Alimi në t...

blog-grid

Shkëndija fiton 1:3 transfertën me Sileksin në ...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 27-të sezona...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë 0:3 duelin me Renovën për t...

blog-grid

Në shoqërim të spektaklit në tribuna Shkëndij...

blog-grid

Barazim 2:2 në start të sezonit të ri kundër V...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e parë në sez...

blog-grid

Shkëndija regjistron fitoren e dytë me rradhë n...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e tretë me rra...

blog-grid

Kuqezinjtë vazhdojnë serinë pozitive në Kratov...