blog-grid

‘Kuqezinjtë’ në mënyrë rutinore kalojnë n...

blog-grid

Alimi dhe Radeski shënuan golat në fitoren 0:2 t...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ kanë avansuar në 1/4 e Kup...

blog-grid

Përkundër dominimit, Shkëndija ka barazuar pa g...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ avansojnë në gjysmëfinale të...

blog-grid

Shkëndija mund Vardarin 3:1 në Shkup në ndeshje...

blog-grid

“Kuqezinjtë” për të dytin vit me rr...

blog-grid

Shkëndija nuk arrin të mbrojë trofeun e Kupës ...