COACH’S VIEW | Akrapoviç: Fitore e rëndësishme me lojë shumë të bukur

No image

Shkëndija ka manifestuar autoritetin e saj përballë Sileksit në Kratovë, duke dominuar fituar 3:1 në një ndeshje të dominuar në tërësi me posedimin e topit dhe shanset e krijuara. Trajneri Akrapoviç vlerëson paraqitjen e ekipit në një teren të vështirë si ai në Kratovë, ndërsa potencon se ekipi barti në lojë gjithë atë që kishin ushtruar në stërvitje.