Shkëndija tani edhe në Snapchat!

No image

Ndiqeni fcshkendija në Snapchat për pamje ekskluzive nga eventet dhe ndeshjet Shkëndijës.

Si të bëheni ndjekës i KF Shkëndija në Snapchat:

1. Nga llogaria juaj në Snapchat kërkoni fcshkendija

ose

2. Me kamerën e Snapchat fotografoni kodin e verdhë (SNAPCODE)