REACTION | A e shënoi Vujçiç golin e fundit në vitin 2002 ?!

No image

Fitorja 4:0 kundër Pobedës ka ngritur moralin e ekipit, ndërsa Stefan Vujçiç ka qenë në qendër të vëmendjes për faktin se shënoi golin e parë në fanellën e Shkëndijës. Nuk kanë munguar ngacmimet dhe batutat, ndërsa më i zëshëm ishte Todorovski që ishte i pranishëm edhe në intervistë.


A shënoi Vujçiç golin e fundit në vitin 2002?!