Osmani: Na kushtoi humbja e koncentrimit

No image

Disfata e pësuar në kuadër të xhiros së 10-të në Shkup ka lënë të pakënaqur trajnerin Osmani për më shumë nga fakti se u duk se Shkëndija kishte kontrollin e ndeshjes. Sipas teknikut vendimtar ishte humbja e koncentrimit në momentet kur duhej të tregohet siguri dhe qetësi.