ZYRTARE |Amir Nuhija huazohet te Arsimi i Çegranit

No image

KF Shkëndija ka vendosur të huazojë lojtarin e talentuar, Amir Nuhija, te skuadra e Ligës së Dytë, Arsimi, me qëllim të sigurimit të më shumë minutave për lojë për lojtarin.

Në një nismë për të siguruar përparimin dhe zhvillimin e lojtarit, stafi teknik i Shkëndijës ka vendosur që Amir Nuhija të huazohet deri në fund të sezonit te Arsimi i Çegranit. Ky vendim është marrë me qëllim që lojtari të zhvillojë përvojën e tij në fushë duke luajtur më shumë ndeshje dhe duke fituar më shumë eksperiencë.

Me këtë hap, Shkëndija shpreh besimin në talentin dhe potencialin e Amir Nuhijas, duke e parë si një investim për të ardhmen dhe në avancimin e karrierës së tij. Besojmë se kjo eksperiencë e re do të kontribuojë në rritjen dhe përmirësimin e aftësive të tij, duke e bërë atë një pjesë më të rëndësishme të skuadrës sonë në të ardhmen.

Jemi të bindur se kjo mundësi për të luajtur më shumë do të sjellë përfitime të mëdha për të, për Arsimin, si dhe për Shkëndijën. I urojmë Amir Nuhijas sukses në këtë periudhë të re, dhe jemi të sigurt se ai do të rikthehet me një përvojë të pasur dhe të vlefshme për të kontribuar në ekipin kuqezi.

Share Now

Related Post