Fitorja për festën e “Ballistëve”

No image

Shkëndija fiton Renovën me klas dhe shpallet kampione e dimrit në elitën e futbollit të Maqedonisë, në një triumf që u dedikohet “Ballistëve” për ditëlindjen e tyre të 25-të. Trajneri Osmani dhe kapiteni Hasani vlerësojnë paraqitjen e skuadrës, duke kërkuar që të mbahet ky nivel edhe në ndeshjen e fundit me Pelisterit.