Ndërpritet bashkëpunimi me Vllatko Stojanovskin

No image

Shkëndija dhe Stojanovski ndahen me marrëveshje të dyanshme.

KF Shkëndija komunikon ndërprerjen me konsesus të bashkëpunimit me sulmuesin Vllatko Stojanovski.

Stojanovskin e falemenderojmë për angazhimin e dhënë gjatë periudhës në fanellën kuqezi, duke i uruar gjitha të mirat në të ardhmen.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME