blog-grid

Super Shkëndijë në Liga Evropa që fiton 2:0 Kr...

blog-grid

Shkëndija fiton 1:2  edhe në Krakov të Polonis...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ barazojnë pa gola në trans...

blog-grid

Shkëndija vazhdon të shkruajë faqet më të lav...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ vazhdojnë shkëlqimin në Liga ...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ pësojnë humbjen më të ë...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar disfatë 2:1 nga Genti në n...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ janë eliminuar në Liga Evropa,...

blog-grid

Një gol i Besart Ibraimit dhe dy herë Marjan Rad...

blog-grid

“Kuqezinjtë” kualifikohen në raundin e dytë...