blog-grid

Shkëndija mund 2:1 Renovën në takimin kontrollu...

blog-grid

Shkëndija mund 1:0 Olimpijan e Lubljanës në kon...

blog-grid

Besart Ibraimi shënoi golin e vetëm në fitoren ...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë zhvilluar testin e parë prej fi...

blog-grid

Hebaj dhe Ibraimi kanë shënuar golat për fitore...

blog-grid

Ibraimi dhe Elezi shënuan golat për kuqezinjtë ...

blog-grid

Kuqezinjtë dalin me fitore 3:2 përballë CSKA 19...

blog-grid

Miqësoria Wil-Shkëndija rezultoi në festë për...

blog-grid

Shkëndija dhe Tikveshi, dy ekipet që do të për...