Kuqezinjtë në pushim deri më 1 qershor

No image

Futbollistët janë lënë të lirë deri më 31 maj, ndërsa më 1 qershor është caktuar starti i përgatitjeve verore. 

Ekipi i parë i Shkëndijës ka shkuar në pauzën verore. Fundi i sezonit garues 2023/2024 mbylli aktivitetet e kuqezinjëve për kampanjën e shkuar dhe skuadra tashmë është në pushim. Futbollistët do të jenë të lirë deri më 31 maj, ndërsa më 1 qershor është caktuar grumbullimi i parë kur pritet të shënohet edhe starti i fazës përgatitore verore për paraqitjen në eliminatoret e UEFA Conference League. 

subl

Share Now

Related Post