Ndërpritet bashkëpunimi me Jessie Djou, Andre Mensalao dhe Kire Markoski!

No image

KF Shkëndija njofton për ndërprerjen e bashkëpunimit me mesfushorin Jessie Djou, brazilianin Andre Mensalao, si dhe me sulmuesin Kire Markoski.

Jessie Djou, Mensalao dhe Markoski nuk do të jenë në të ardhmen pjesë e skuadrës kuqezi, ndërsa marrëveshjet për ndërprerjen e bashkëpunimit kanë qenë të dyanshme.KF Shkëndija falënderon mesfushorin Jessie, Mensalaon dhe Markoskin për kontributin e tyre në fanellën kuqezi, duke iu uruar shumë fat dhe suksese në vazhdim të karrierës.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME