blog-grid

Pas tre ditë aktivitete të ngjeshura me kombinim...

blog-grid

Skuadra U 15 e Shkëndijës është shpallur kampi...

blog-grid

Futbollistët e ekipit U 18 të Shkëndijës fitoj...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija tani më një periudh...

blog-grid

Gjenerata e futbollistëve nën 18-vjeç të Shkë...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e trajnerit...

blog-grid

Shpresat “kuqezi” dalin kampionë në gjashtë...

blog-grid

Xhiroja e 22-të dhe e fundit ka sjellë fitore 3:...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e Jeton Beq...