blog-grid

Presidenti Bexheti, Drejtori i Përgjithshëm për...

blog-grid

Shpresat “kuqezi” nën udhëheqje të ...

blog-grid

Trajneri i grupmoshave të Shkëndijës, Berat Ime...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës vazhdojnë me serinë e fi...

blog-grid

Shkëndija mban llogari për talentët ë ri në s...

blog-grid

Juniorët, Agushi dhe Shefiti për fitore me Renov...

blog-grid

Gjenerata U 16 e Shkëndijës që drejtohet nga tr...

blog-grid

Të rinjtë “kuqezi” nën drejtimin e Jeton Be...

blog-grid

Prej 10 deri më 12 maj KF Shkëndija do të jetë...

blog-grid

Tani më dy ditë nën organizim të KF Shkëndija...