blog-grid

Doriev, Velija dhe Elezi ditëve të fundit kanë ...

blog-grid

Kuqezinjtë do të jenë pjesë e turneut bashkë ...

blog-grid

Me seri prej tre fitoreve rresht kuqezinjtë të d...

blog-grid

E diela sjell ndeshje kampionale për kuqezinjtë ...

blog-grid

Shkëndija menaxhon të fitojë pastër 2:0 Pobed�...

blog-grid

Kuqezinjtë do të jenë aktiv në mesjavë kur e ...

blog-grid

Të mërkurën përballë Makedonija Gj.P. kërkoj...

blog-grid

Shkëndija është eliminuar nga Kupa e Maqedonis�...

blog-grid

Skuadra e Shkëndijës është kthyer në stërvit...

blog-grid

Shkëndija të shtunën në Tetovë përballet me ...