blog-grid

Debutim në ekipin e parë për Amir Nuhija dhe Me...

blog-grid

Të dielën në Tetovë presim Bregallnicën në k...

blog-grid

Skuadra nga Shtipi është pengesa e rradhës për...

blog-grid

Barazimi 0:0 përballë Bregallnicës në Tetovë ...

blog-grid

Hasani, Bejtullai, Doriev, Zahov dhe Stojanovski m...

blog-grid

Shkëndija ka startuar përgatitjet për sfidën e...

blog-grid

KF Shkëndija synon mbindërtimin e marrëdhëniev...

blog-grid

Kuqezinjtë të shtunën përballen në transfert�...

blog-grid

E shtuna sjell udhëtim në Shkup dhe futbollistë...

blog-grid

Ndeshje e çmendur e Shkëndijës në Shkup që pa...