blog-grid

Dy anëtarët e Shkëndijës u paraqitën me nota ...

blog-grid

Futbollistët e angazhuar në ekipet përfaqësues...

blog-grid

Dueli i të dielës me Pobedën ka vlerë të madh...

blog-grid

Pauza ndërkombëtare ka përfunduar dhe Shkëndij...

blog-grid

Reagimi i skuadës që negativën 1:0 e përmbysi ...

blog-grid

Sulmuesi 17-të vjeçar shihet si talent i së ard...

blog-grid

Kuqezinjtë të mërkurën përballë Skopjes kër...

blog-grid

Kuqezinjtë lënë anësh kampionatin për një ç...