blog-grid

Të enjten me fillim në orën 20:00 kuqezinjtë d...

blog-grid

Shkëndija kualifikohet në raundin e tretë elimi...

blog-grid

Njoftohen të gjithë tifozët kuqezi që planifik...

blog-grid

Sot kishim nderin dhe kënaqësinë që hapësirat...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë arritur në Stokholm të Suedis�...

blog-grid

Trajneri Artim Shaqiri dhe Mexhit Neziri kanë fol...

blog-grid

Për shkak të ndeshjeve të cilat Shkëndija ësh...

blog-grid

Të enjten me fillim në orën 20:00 kuqezinjtë d...

blog-grid

Nis sezoni i ri garues 2022/2023 për kuqezinjtë ...

blog-grid

KF Shkëndija dhe Sindrit Guri kanë arritur marr�...