blog-grid

Trajneri Shaqiri dhe Egzon Bejtullai kanë folur p...

blog-grid

Shkëndija të enjten me fillim në orën 20:00 nd...

blog-grid

Trajneri Shaqiri ka folur para mediave pas ndeshje...

blog-grid

Ditën e enjte me fillim në orën 17:00, kuqezinj...

blog-grid

Kuqezinjtë arrijnë në Riga të Letonisë gjatë...

blog-grid

Sot në hapësirat e Federatës së Futbollit të ...

blog-grid

Të enjte me fillim në orën 17:00, Shkëndija n...

blog-grid

Trajneri Artim Shaqiri dhe kapiteni Ferhan Hasani ...

blog-grid

Trajneri Shaqiri menjëherë pas ndeshjes ndaj Val...

blog-grid

Trajneri Artim Shaqiri dhe Bruno Dita kanë folur ...