blog-grid

Kuqezinjtë kanë shënuar edhe fitoren e dytë n...

blog-grid

Kuqezinjtë do të presin në shtëpi ekipin e Aka...

blog-grid

Shprehim mirënjohje dhe falënderojmë Komunën e...

blog-grid

Në sfidën e javës së 22-të kuqezinjtë do të...

blog-grid

Për shkak të reshjeve të mëdha të borës që ...

blog-grid

Nesër kuqezinjtë do të udhëtojnë për në qyt...

blog-grid

Kuqezinjtë të dielën në takimin e xhiros së 2...

blog-grid

Kuqezinjtë janë rikthyer te fitoret në kampiona...

blog-grid

Ditën e shtunë kuqezinjtë do të udhëtojnë p...

blog-grid

Kuqezinjtë janë kthyer me fitore nga ndeshja në...