blog-grid

Shkëndija do të zhvillojë provën gjenerale par...

blog-grid

Shkëndija-Mura do të luhet me 30% të kapaciteti...

blog-grid

Trajneri Gjoka dhe kapiteni Bejtullai kanë folur ...

blog-grid

Kuqezinjtë presin NŠ Mura në duelin e xhiros s...

blog-grid

Trajneri Ernest Gjoka dhe zëvendës kapiteni, Mev...

blog-grid

Shkëndija të martën (13.07.2021) në fushë të...

blog-grid

Kuqezinjtë nesër në transfertë kundër NŠ Mur...

blog-grid

Shkëndija debuton të enjten në kompeticionin m...

blog-grid

Shkëndija do të përballet me Tikveshin në xhir...

blog-grid

Kuqezinjtë të enjten kërkojnë përmbysje të n...