blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë fitore bindëse me rezultat...

blog-grid

Me një lojë mjaft bindëse, me kundërzbritje t�...

blog-grid

Përfundon me barazim 1:1 ndeshja e kuqezinjve kun...

blog-grid

Kuqezinjtë sigurojnë fitore të merituar dhe tre...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë fitore minimale por me vler...

blog-grid

Kuqezinjtë e Shkëndijës siguruan fitore mjaft t...

blog-grid

Kuqezinjtë shënuan fitore të vlefshme ndaj Peli...

blog-grid

Kushtet atmosferike dhe reshjet e dendura të bor�...