blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë 5:1 derbin e xhiros së 9-të...

blog-grid

Xhiroja e 10-të në LPFMV solli barazim 1:1 të k...

blog-grid

REPORT | Renova 1:3 Shkëndija   Derbi lokal ...

blog-grid

Goli i debutuesit Dashmir Elezi nuk ka mjaftuar p...

blog-grid

Ibraimi solli barazim pas epërsisë së vendasve ...

blog-grid

Kuqezinjtë deklasojnë Makedonija Gj.P. me shifra...

blog-grid

Ibraimi nga penaltia dhe Doriev në fund të ndesh...

blog-grid

Kuqezinjtë regjistrojnë fitoren e 10-të sezonal...

blog-grid

Një gol i 16-të vjeçarit Dashmir Elezi na jep t...

blog-grid

Një penalti inekzistente në kohën shtesë i mun...