blog-grid

Kuqezinjtë sjellin tjetër goleadë në Shkup, du...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë zhvilluar testin e parë prej fi...

blog-grid

Hebaj dhe Ibraimi kanë shënuar golat për fitore...