blog-grid

“Kuqezinjtë” barazojnë 1:1 me Renovën në d...

blog-grid

Një gol i Radeskit 8-të minuta para fundit i ka ...

blog-grid

“Kuqezinjtë” për të dytin vit me rr...

blog-grid

Super goli i Stenio Junior nuk i ka mjaftuar Shkë...

blog-grid

Një gol i Medjedoviçit dhe dy herë Ibraimi i sj...

blog-grid

Shkëndija avansoi në minutën e 18-të me anë t...

blog-grid

Shkëndija del e mundur minimalisht në duelin e P...

blog-grid

Shkëndija nuk arrin të mbrojë trofeun e Kupës ...

blog-grid

Tre gola për tre pikë. Ibraimi në të parën dh...

blog-grid

“Kuqezinjtë” fitojnë 2:3 transfertë...