blog-grid

Kuqezinjtë shënuan fitore të vlefshme ndaj Peli...

blog-grid

Kushtet atmosferike dhe reshjet e dendura të bor...

blog-grid

Shkëndija sot e luajti ndeshjen e parë kontrollu...

blog-grid

Shkëndija sot shënoi fitore bindëse me rezultat...

blog-grid

Shkëndija sot shënoi fitoren e dytë brenda një...

blog-grid

Kuqezinjtë sot humbën nga çekët e Slovan Liber...

blog-grid

Kuqezinjtë startojnë me fitore sezonin pranveror...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë edhe fitoren e dytë në se...