blog-grid

Shkëndija kthehet me vetëm një pikë nga qyteti...

blog-grid

Me dy golat e Sindrit Gurit dhe me një gol të Lj...

blog-grid

Kuqezinjtë humbin ndeshjen kundër Akademija Pand...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë fitore bindëse me rezultat...

blog-grid

Me një lojë mjaft bindëse, me kundërzbritje t...

blog-grid

Përfundon me barazim 1:1 ndeshja e kuqezinjve kun...

blog-grid

Kuqezinjtë sigurojnë fitore të merituar dhe tre...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë fitore minimale por me vler...

blog-grid

Kuqezinjtë e Shkëndijës siguruan fitore mjaft t...