blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë 1:1 me Borecin në Tetovë ...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë bindshëm 3:0 transfertën me...

blog-grid

Jemi në raundin e tretë të UEFA Europa League. ...

blog-grid

Besart Ibraimi sërish në element, pasi me dy gol...

blog-grid

Aventura e sivjetshme europiane përfundon në rau...

blog-grid

Ahmedi, Doriev dhe Ibraimi asgjësojnë golin e Ta...

blog-grid

Goli i Besart Ibraimit nuk ka mjaftuar për fitore...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë 5:1 derbin e xhiros së 9-të...

blog-grid

Një gol i Ennur Totres na jep kualifikim në çer...

blog-grid

Xhiroja e 10-të në LPFMV solli barazim 1:1 të k...