LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Ndeshja e parë e turit të parë eliminator të L...

blog-grid

Shkëndija ka zhvilluar seancën e fundit stërvit...

blog-grid

Trajneri dhe kapiteni i Shkëndijës kanë folur p...

blog-grid

“Kuqezinjtë” presin me optimizëm takimin e p...

blog-grid

Shkëndija me entuziazëm pret ndeshjen e parë n�...

blog-grid

“Kuqezinjtë” sot kanë rinisur punën në Tet...

blog-grid

Shkëndija ka zyrtarizuar angazhimin e portierit k...

blog-grid

Informohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe...

blog-grid

Ndeshja e parë e sivjetshme në Liga Evropa do t�...

blog-grid

Shkëndija sot ka zhvilluar dy seancat e fundit st...

blog-grid

“Kuqezinjtë” ndeshjen e parë evropia...

blog-grid

Pas përfundimit të ndeshjeve kontrolluese gjatë...

blog-grid

Shkëndija ka barazuar 1:1 me Mariborin në testin...

blog-grid

Shkëndija më 29 qershor në Strumicë do të pë...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të martën me fillim n�...