Komunikatë zyrtare

No image

KF Shkëndija komunikon përfundimin e kontratës me futbollistin Ennur Totre.

Kryesia dhe të gjithë në KF Shkëndija falënderojmë Totren për kontributin e dhënë në fanellën kuqezi, duke i uruar gjitha të mirat për të ardhmen.

Rrugët ndahen edhe me Ensar Lumën, kontrata e të cilit ka skaduar me përfundimin e sezonit dhe KF Shkëndija i uron suksese në vazhdim të karrierës.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME