Komunikatë: Ndërpritet bashkëpunimi me Arbin Zejnullain

No image

KF Shkëndija komunikon ndërprerjen e bashkëpunimit me Arbin Zejnullain. Klubi dhe mesfushori me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur të ndajnë rrugët, duke respektuar dëshirën e futbollistit për të kërkuar mjedis ku do të ketë më shumë hapsira për lojë.

Me këtë rast, të gjithë në KF Shkëndija falemenderojnë Arbin Zejnullain për kontributin e dhënë në fanellën kuqezi, duke i uruar shëndet dhe shumë suksese në vazhdim të karrierës.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME