blog-grid

Armata e tifozëve kuqezi ka qenë gjithmonë pjes...

blog-grid

Me dhimbje të thellë e morëm lajmin për ndarje...

blog-grid

Gjatë ditës së sotme në hapësirat e klubit u ...

blog-grid

Stërvitjet e kuqezinjve në Slloveni vazhdojnë t...

blog-grid

Si duket edhe slogani i njohur në botën e futbol...

blog-grid

Jemi vetëm një ditë dhe më pak se 24 orë nga ...

blog-grid

Ivan Jovanovski bashkohet me stafin teknik të Shk...