blog-grid

Kuqezinjtë rezultojnë skuadra më e mirë nga Ma...

blog-grid

Shkëndija shpreh mirënjohje dhe falënderim për...

blog-grid

KOMUNIKATË

Duke marrë parasysh zhvillimet e fundit rreth kuv...

blog-grid

Shkëndija ka festuar të dielën titullin kampion...

blog-grid

Shkëndija punon me intensitet të shtuar për due...

blog-grid

Tekniku tiranas nuk është më shef i stafit tekn...

blog-grid

Me rastin e pauzës dy javore për shkak të ndesh...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh indinjatë dhe njofton opinio...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës sot vizituan fëmijë...

blog-grid

Shprehim mirënjohje dhe falënderojmë Komunën e...