Futbollistët vazhdojnë me testime fizike dhe mjekësore

No image

Skuadra vazhdon punën e ndarë në dy grupe. një pjesë e lojtarëve realizojnë testimet mjekësore, grupi tjetër punon në teren nën komandat e trajnerit Osmani.

Të shtunën skuadra udhëton drejt Sllovenisë, ku do të vijojë faza kryesore e përgatitjeve. Futbollistët “kuqezi” kanë lënë pas ditën e dytë të fazës përgatitore nën drejtimin e shefit të ri të stafit teknik, Qatip Osmani. Ashtu si që ishte paralajmëruar sipas plan programit të hartuar prej paraprakisht, ditët e para janë të rezervuara për teste dhe matje fizike, si dhe ekzaminimet mjekësore. Kështu sot dhe nesër futbollistët kanë në plan punë në dy grupe. Deri sa një pjesë e lojtarëve realizojnë testimet mjekësore, grupi tjetër punon në teren nën komandat e trajnerit Osmani.

Kështu do të vazhdohet edhe të mërkurën, ndërsa të enjten për herë të parë skuadra do të punojë e kompletuar në teren, pa llogaritur lojtarët që kanë angazhime në përfaqësueset e Maqedonisë, Hasanin, Ibraimin, Radeskin, Bejtullain dhe Muratin. Të shtunën skuadra udhëton drejt Sllovenisë, ku do të vijojë faza kryesore e përgatitjeve para pjesëmarrjes në eliminatoret e Liga Evropës.

Tags

Share Now

Related Post

Players countinue with physical and medical tests

No image

The team continues the work divided into two groups. A part of the players goes through medical tests, the other group works in the field under the commands of coach Osmani.

On Saturday the team travels to Slovenia, where the main phase of preparations will take place. The “red-and-black” players have left behind the second day of the preparatory phase under the leadership of the new chief of the technical staff, Qatip Osmani. As announced by the drafted program plan, the first few days are reserved for tests and physical measurements, as well as medical examinations. So, today and tomorrow footballers plan to work in two groups. While a part of the players goes through medical tests, the other group works in the field under the commands of coach Osmani.

The same will apply to Wednesday, while on Thursday for the first time the complete team will work in the field, not counting the players who have commitments in Macedonia’s representative, Hasani, Ibraimi, Radeski, Bejtullai and Murati. On Saturday the team travels to Slovenia, where the main phase of preparations before the participation at the Europa League qualifiers will take place.