Biletat në shitje nga e hëna në mesditë

No image
Shkëndija-Neftçi mund të shikohet për 200 denarë. Biletat do të dalin në shitje të hënën në mesditë. Ndeshja kthyese e xhiros së dytë të Liga Evropës do të luhet më 21 korik në stadiumin ‘Filipi i Dytë’ me fillim në orën 20:00.
Biletat do të jenë me çmim prej 200 denarëve, ndërsa mund të gjenden në FANSHOP-in zyrtar të KF Shkëndija në qendër të Tetovës, në Gostivar – Tobaco Vona Pet,  (nga 19.07.2016),  në Shkup City Mall dhe Jugoton në qendrën tregtare kati i I-rë, përmes rrjetit mktickets.mk online duke filluar nga e hëna në orën 12:00, si dhe ditën e ndeshjes në pikat e shitjes së stadiumit ‘Filipi i Dytë’.
Duke dashur të shmangen pritjet e gjata dhe rëmuja të panevojshme para stadiumit, apelohet që secilli tifoz prej më parë të pajiset me biletë.
 
UEFA EUROPA LEAGUE 2nd QUALIFYING ROUND
KF Shkëndija vs Neftçi PFK
Në pikat shitëse të MkTickets nga 18.07.2016, 12:00 PM
Çmimi i biletës: 200 MKD
Pikat shitëse:
– KF Shkëndija FANSHOP, Tetovë
– Tobaco Vona Pet, pranë Gjygjit; rr. Zivko Brajkoski 15, Gostivar
– Jugoton QT kati I-rë, Shkup
– Përballë Ramstore në City Mall, Shkup
– Online përmes mktickets.mk
– Ditën e ndeshjes biletaria e stadiumit ‘Philip II’