The first team continued the training sessi...

blog-grid

Ekipi i parë ka vijuar seancat stërvitore pa rep...

blog-grid

Kirovski, Asani, Korenica dhe Zejnullai kanë shë...

blog-grid

Radeski shënoi golin e dytë në barazimin 2:2 me...

blog-grid

Shkëndija avanson në gjysmëfinale të Kupës s...

Macedonian Cup quarter-final wil smash Shkëndija...

Besir Demiri and Marjan Radeski , with Mevlan Mura...

Shkëndija expects Horizont Turnovo on Sunday in K...

Good form that is in has made the selector Angelov...

Kirovski, Asani, Korenica and Zejnullai have score...