Footage prove that in the 17th minute Ibraimi was ...

The First League of Macedonian football brings in ...

Round of 13 in the First Macedonian Football Leagu...

blog-grid

Shkëndija ka shënuar fitore të sigurtë 2:0 pë...

blog-grid

Çerekfinalja e Kupës së Maqedonisë do të për...

blog-grid

Besir Demiri dhe Marjan Radeski, bashkë me Mevlan...

blog-grid

Shkëndija pret Horizont Turnovën të dielën në...

blog-grid

Nga dy gola në të dyja pjesë u mjaftuan ‘kuqe...

blog-grid

Besnik Shabani me katër gola të shënuar ndihmoi...

blog-grid

Forma e mirë që kalon ka bërë që seleksionues...