blog-grid

Kuqezinjtë realizuan grumbullimin e parë, pas ç...

blog-grid

Kampion me Shkëndijën në vitin 2011 dhe fitues ...

blog-grid

Mesfushori nuk do të jetë më pjesë e kuqezinj�...

blog-grid

Mbrojtësi shkupjan me përvojë kthehet në tabor...

blog-grid

Me ide të qarta për atë që kërkohet nga ai dh...

blog-grid

Stafi i ri teknik u Shkëndijës në krye me Ardia...

blog-grid

Fundi i sezonit të kaluar solli skadimin e kontra...

blog-grid

Lorik Kaba Jakupi dhe Amir Nuhija kanë firmosur k...

blog-grid

Kuqezinjtë përforcojnë repartin defanziv me ang...