blog-grid

Humbje në një takim që duhej fituar Shkëndija ...

blog-grid

Ibraimi dhe Demiri realizojnë në 10-të minutat ...

blog-grid

Klasikë ‘kuqezi’ në stadiumin e qyteti në G...

blog-grid

Mbrojtësi 28 vjeçar vjen nga rradhët e Botafogo...

blog-grid

Fitore e pastërt 0:3 në Turnovë Vazhdon seria p...

blog-grid

Shkëndija sjell dy përforcime në repartin e def...

blog-grid

[English] Shkëndija sjell dy përforcime në repa...

blog-grid

Tjetër fitore e skuadrës ‘kuqezi’ për fitor...