blog-grid

Për shkak të ndeshjeve të cilat Shkëndija ësh...

blog-grid

Të enjten me fillim në orën 20:00 kuqezinjtë d...

blog-grid

Nis sezoni i ri garues 2022/2023 për kuqezinjtë ...

blog-grid

Kuqezinjtë e nisin me barazim sezonin e ri garues...

blog-grid

KF Shkëndija dhe Sindrit Guri kanë arritur marr...

blog-grid

Të mërkurën me fillim në orën 17:00 ...

blog-grid

Kuqezinjtë e regjistrojnë fitoren e parë në se...

blog-grid

Këtë fundjavë kuqezinjtë udhëtojnë për në ...