blog-grid

Mbyllet me sukses misioni i Shkëndijës në Riga ...

blog-grid

Trajneri Artim Shaqiri dhe Bruno Dita kanë folur ...

blog-grid

Të enjten me fillim në orën 20:00 kuqezinjtë d...

blog-grid

Kuqezinjtë triumfuan edhe në ndeshjen kthyese nd...

blog-grid

Shkëndija kualifikohet në raundin e tretë elimi...

blog-grid

Njoftohen të gjithë tifozët kuqezi që planifik...

blog-grid

Sot kishim nderin dhe kënaqësinë që hapësirat...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë arritur në Stokholm të Suedis...

blog-grid

Trajneri Artim Shaqiri dhe Mexhit Neziri kanë fol...

blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë ndaj AIK-ut në Stokholm me...