blog-grid

Shkëndija nesër do të luajë ndeshjen e dytë k...

blog-grid

Shkëndija sot shënoi fitore ndaj ekipit slloven ...

blog-grid

Stërvitjet e kuqezinjve në Slloveni vazhdojnë t...

blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë me rezultatin 3:3 me ekipin...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka arritur marrëveshje m...

blog-grid

Stërvitjet në Slloveni janë në përfundim dhe ...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka arritur marrëveshje m...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka angazhuar përforcimin...

blog-grid

Trajneri Shaqiri dhe Egzon Bejtullai kanë folur p...