Vazhdojnë përgatitjet për sfidat e rradhës në Kampionat dhe Kupë

“Kuqezinjtë” vazhdojnë përgatitjet për sfidat e rradhës në Kampionat dhe Kupë.  Egzon Bejtullai rikthehet në teren, mirëpo fillimisht vetëm me vrapime të lehta, para se të bashkohet të ushtrojë me ekipin.

Share Now

Related Post