Uji ‘MaYa’ partner i Shkëndijës

No image

Kompania për prodhimin e ujit ‘MaYa’ dhe Shkëndija zyrtarizojnë marrëveshjen e bashkëpunimit për sezonin e ardhshëm.

Sukseset e Shkëndijës bëhen tërheqëse për kompanitë e ndryshme dhe si rezultat i kësaj kuqezinjtë 12-të muajit e ardhshëm do të përfitojnë asistencë në furnizim me ujë nga ‘MaYa’. Shkëndija dhe ‘MaYa’ zyrtarizojnë bashkëpunimin i cili parasheh që kuqezinjtë të sponsorizohen me ujë nga kjo kompani, e cila bëhet partner i klubit në këtë fushëveprim.

Uji më kualitativ vendor bëhet pjesë e kuqezinjëve.
Kjo nënkupton se prej sot KF Shkëndija do të shfrytëzojë vetëm ujë ‘MaYa’, ndërsa e njejta do të jetë e pranishme në çdo seancë stërvitore të klubit, konferencat për shtyp si dhe aktivitetet tjera zyrtare.