Shkëndija-Daçia në Strumicë në orën 18:00

No image

Kuqezinjtë” ndeshjen e parë evropiane këtë sezon do ta luajnë më 29 qershor si vendas në Strumicë.

Pas ndryshimit të orarit dhe vendimit të UEFA-së që Shkëndija ndeshjen e parë ta luajë si vendase, vjen konfirmimi i orarit zyrtar. “Kuqezinjtë” do të presin Daçian e Moldavisë më 29-të qershor në stadiumin “Mlladost” në Strumicë, ndërsa është precizuar që ndeshja të fillojë në orën 18:00.


KF Shkëndija është duke ndërmarë gjithë masat organizative pët takimin e parë, ndërsa këto ditë publiku do të njoftohet për shitjen e biletave.