Metin Dalip

Metin Dalip

  • Pozita
  • Shtetësia
  • Trajner kondicional
  • R. e Maqedonisë

Share Now

Related Post

Metin Dalip

Metin Dalip

  • Pozita
  • Shtetësia
  • Datëlindja
  • Trajner kondicional
  • Rep. e Maqedonisë
  • 18/08/1971

I lindur në Shkup më 18.08.1971 ku edhe ka përfudnuar shkollën fillore dhe atë të mesmen. Ka vazhduar studimet pranë fakulteti të Edukatës Fizike në Universitetin “Shën Kirli dhe Metodi”  në Shkup të cilat i ka përfunduar në vitin 1996. Në vitin 2006 ka përfudnuar doktoraturën në Universitetin Shën Kirili dhe Metodi në Shkup. Ka qenë pjesë e shumë skuadrave si: KF Rabotniçki Kometal, FC Gaztepe Izmir (TUR), KF Metalurg, FC Samsonspor (TUR) etj.Aktualish punon si profesor në USHT dhe njëkohësisht është trajner i fitnesit në KF Shkëndija.

Shpërndaje

Shih të gjitha

Të tjerët