Erxhan Rushiti

Erxhan Rushiti

 • Pozita
 • Shtetësia
 • Datëlindja
 • Fizioterapist
 • Rep. e Maqedonisë
 • 03/10/1985

Erxhan Rushiti, i lindur në Tetovë më 03.10.1985 , ku edhe ka kryer shkollën fillore dhe atë të mesmen. Ndërkohë, vazhdon studimet në  F.SH.M të USHT-së në drejtimin e Fizioterapi.Nga viti 2012 është pjesë e stafit teknik të KF Shkëndija si fizioterapist.

Shpërndaje

Shih të gjitha

Të tjerët

Erxhan Rushiti

Erxhan Rushiti

 • Position
 • Citizenship
 • Birthday
 • Physiotherapist
 • R. of Macedonia
 • 03/10/1985

Erxhan Rushiti, i lindur në Tetovë më 03.10.1985 , ku edhe ka kryer shkollën fillore dhe atë të mesmen. Ndërkohë, vazhdon studimet në  F.SH.M të USHT-së në drejtimin e Fizioterapi.Nga viti 2012 është pjesë e stafit teknik të KF Shkëndija si fizioterapist.

Shpërndaje

Të tjerët