Egzon Bejtullai

Egzon Bejtullai

4
 • Pozita
 • Shtetësia
 • Datëlindja
 • Mosha
 • Lartësia
 • Pesha
 • Mbrojtës
 • Rep. e Maqedonisë
 • 07/01/1994
 • 21
 • 1.79
 • 71

Egzon Bejtullahi, stërvitjet e para në futboll i ka zhvilluar në moshën 13 vjeçare me të rinjtë e KF Teteksit. Pas disa vitesh në Teteks arrinë të kalojë në ekipin e parë, ku fillon me disa ndeshje nga pankina për tu bërë më vonë lojtar standard i formacionit të KF Tetks, me të cilët arrinë të fitoj Kupën e Maqedonisë kur ishte vetëm 18 vjeç. Gjatë karierës së tij ka pasur rastin që të luaj në Evropë dhe disa herë është paraqitur me të rinjtë e përfaqësueses së Maqedonisë.

Kariera Profesionale

2008 – 2013             KF Teteks
2013 – 2014 Present             KF Shkëndija

Shpërndaje

Të tjerët

Egzon Bejtullai

Egzon Bejtullai

4
 • Position
 • Shtetësia
 • Birthday
 • Age
 • Height
 • Weight
 • Center back
 • Rep. e Maqedonisë
 • 07/01/1994
 • 21
 • 1.79
 • 71

Egzon Bejtullahi, stërvitjet e para në futboll i ka zhvilluar në moshën 13 vjeçare me të rinjtë e KF Teteksit. Pas disa vitesh në Teteks arrinë të kalojë në ekipin e parë, ku fillon me disa ndeshje nga pankina për tu bërë më vonë lojtar standard i formacionit të KF Tetks, me të cilët arrinë të fitoj Kupën e Maqedonisë kur ishte vetëm 18 vjeç. Gjatë karierës së tij ka pasur rastin që të luaj në Evropë dhe disa herë është paraqitur me të rinjtë e përfaqësueses së Maqedonisë.

Kariera Profesionale

2008 – 2013             KF Teteks
2013 – 2014 Present             KF Shkëndija

Shpërndaje

Të tjerët