Njoftim për akreditim të mediave për ndeshjen me The New Saints

Informohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe kameramanët që planifikojnë të jenë prezent në ndeshjen KF SHKËNDIJA vs THE NEW SAINTS FC në kuadër të xhiros së parë eliminatore të Champions League, që do të zhvillohet më 10.07.2018 në Shkup, paraprakisht të konfirmojnë ardhjen e tyre me kërkesë për akreditim në emailin: media@kfshkendija.com.

 

Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen më së voni deri në orën 19:00 të datës 08.07.2018 (e dielë), ndërsa përveç emrit të mediumit duhet të shënohet emri, mbiemri dhe pozita (gazetarë, fotograf apo kameraman) e secilit person që aplikon për akreditim.

 

Gazetarët, fotografët dhe kameramanët në mënyrë obligative duhet me veti të kenë edhe kartela identifikimi (bexh) nga mediumi për të cilin punojnë, ndërsa në hyrje do të ketë kontroll nga lista e aplikimit për akreditim.

P.S. KF Shkëndija bart të drejtën e shkurtimit të numrit të akreditimeve të kërkuara nga një redaksi!

 

Ju falemenderojmë paraprakisht për bashkëpunimin.

Share Now

Related Post